VI GÖR
BETONG BÄTTRE
PÅ ALLA SÄTT

Vi förser tillverkare med färdigblandad betong, förgjutna betongkomponenter och betongvaror av högsta kvalitet och tillförlitlighet; och vi öppnar nya möjligheter för arkitekter och planerare för kostnadseffektiv konstruktion enligt högsta standard. Vi hjälper dem alltså att göra betong bättre i alla avseenden.

SKAPA NYA PERSPEKTIV

Med våra moderna systemlösningar skräddarsydda för varje specifik uppsättning krav, säkerställer vi ständiga förbättringar av kvaliteten och tillverkningen av betong- och betongprodukter och förenkling av deras användning, behandling och härdning.

Oavsett var du befinner dig på det konkreta branschspektrumet kan du lita på kompetensen och expertisen hos våra specialrådgivare som är där för att svara på dina frågor och se till att ditt projekt blir framgångsrikt i alla avseenden.

OMFATTANDE UTBUD AV PRODUKTER FÖR TILLVERKNING AV BETONG

Tidig styrka, slutlig styrka, kompakthet, motstånd, ytkvalitet och enkel placering - med våra tillsatser kan din betong justeras till exakt de prestandafunktioner du behöver. Våra härdningsmedel skyddar den färska betongen från att torka ut, medan våra släppmedel säkerställer att betongen kan separeras optimalt från formen och lämnar högkvalitativa ljusytor.

Och om skador skulle uppstå antingen under transitering eller på plats, erbjuder vi ett omfattande utbud av kosmetiska betongprodukter för att effektivt bearbeta och reparera de berörda områdena, vilket lämnar en obefläckad, perfekt matchad ytfinish.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123